ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ. ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ, ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 29 ΕΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

 

Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ, ΔΙΧΩΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ.

 

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΙΑ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ "ΦΑΡΜΑΚΑ".

 

«Η ΦΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΑΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ».

 

ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΒΟΤΑΝΟΥ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.

 

Η "ΟΛΙΣΤΙΚΗ" ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.

 

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑ, ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΨΥΧΗ) ΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΩΝ.

 

«ΕΚΑΣΤΗ ΝΟΣΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ»

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

 

ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, «ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ – ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ».

 

Η ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ, ΑΡΧΙΚΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ). ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΔΙΔΩ ΜΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΒΟΤΑΝΑ, ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΥΕΞΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΝ) - ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΕΛΚΕΙ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.

 

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ.

 

ΑΡΧΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ 30ΛΕΠΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΑΦΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

 

 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

 

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

(ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ - ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΣ)

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ